Header Ads

test

H Μαριλένα Μπαϊραμπά είναι παμψηφεί η πιο σέξι επιστημονική συνεργάτης κόμματος

Σίγουρα, το πέρασμα της Μαριλένας Μπαϊραμπά από την πασαρέλα, τα φλας και τους φακούς των σπουδαιότερων Ελλήνων φωτογράφων στην ενεργό πολιτική, μέσω των εγκαταστάσεων της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη στα Ιωάννινα -την ιδιαίτερη πατρίδα της, δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο για τα ελληνικά δεδομένα.
Παρ' όλ' αυτά, όπως επισημαίνει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η σεμνότητα, η σοβαρότητα και κυρίως η επιστημονική κατάρτιση του 26χρονου μοντέλου την έχουν προάγει σε μια εξαιρετική επιλογή συνεργάτη στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και το δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ.

  Το ντεμπούτο της στα Ιωάννινα, δίπλα σε πλήθος κτηνοτρόφων-παραγωγών και κομματικών στελεχών χαρακτηρίστηκε απόλυτα επιτυχημένο. Εξάλλου, οι σπουδές της Μαριλένας στις Πολιτικές Επιστήμες στο Γουλβερχάμπτον της Αγγλίας και το μεταπτυχιακό της στη Νομική κάλυπταν εξαρχής τις φιλοδοξίες της να ασχοληθεί με το αντικείμενο των ζητημάτων τοπικού ενδιαφέροντος.

  Ποιος είπε ότι ένα μοντέλο με φωτογραφήσεις για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στη χώρα (βλέπε χαρακτηριστικά Madame Figaro τον Δεκέμβρη του '11 και Elle τον περασμένο Ιούλιο) δεν μπορεί να εκπλήξει τα πλήθη με την πτυχιακή της με θέμα τον Αχμέτ Νταβούτογλου, τον "Κίσινγκερ της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής", όπως τον χαρακτηρίζει η ίδια η Ελληνίδα καλλονή;


  Από τον Φεβρουάριο του 2011 που εντάχθηκε στο μεταπτυχιακό της Νομικής, η Μαριλένα Μπαϊραμπά επικοινώνησε με υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και έλαβε το ρόλο του ειδικού συνεργάτη της επιστημονικής ομάδας του κόμματος, κάνοντας παράλληλα την πρακτική της άσκηση στη Βουλή.



  Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, η συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα έχει συμμετάσχει στη μεγάλη προσπάθεια διάδοσης της ελληνικής παιδείας στην Αλβανία φροντίζοντας για την αύξηση των ελληνόφωνων βιβλίων στις βιβλιοθήκες της χώρας.


  Για την ίδια, το μόντελινγκ στάθηκε το μέσο για να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Αγγλία, ενώ στα σχετικά trivia, η "Έβδομη Σφραγίδα" του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, η "Κοινωνία του Θεάματος" του Γκι Ντεμπόρ και η μουσική των Portishead αποτελούν μέρος της αγαπημένης της ποπ κουλτούρας. Αν και πλέον η ατζέντα της γράφει βασικά οικολογία και ανθρώπινα δικαιώματα.